понедељак, 21. јул 2014.

Зворничани доживјели први пораз

Зворничка Дрина је, након три побједе, забиљежила и први пораз у оквиру љетних припрема.

На гостовању у Градачцу, на стадиону Бања Илиџа, бољи од екипе из Зворника били су фудбалери Звијезде  са 2:1.

Обје екипе су наструпиле у комбинованом саставу а домаћин је у првом дијелу утакмице, поред теренске иницјативе, имао и двије солидне прилике.

Почетком другог полувремена "хладан туш" за домаћина.

У 47. минуту Един Рустемовић додаје лопту за Радована Васића који пролази по десној страни терена и додаје повратну лопту за Филипа Костића који постиже гол за вођство своје екипе.

Како је касније вријеме одмицало био је видан умор код екипе Дрине. Драган Мићић је измјенама покушао бар донекле да унесе пријеко потребну свјежину у тим али ипак није успио у својим намјерама.

До 70. минута обје екипе су имале по једну прилику а онда су домаћи фудбалери поравнали резултат.

У једној гужви пред Максимовићем, најбоље се снашао Гаџо и изједначио на 1:1.

На десет минута прије краја Дрина је остала са десет играча јер се повриједио Рустемовић, а Мићић је до тада искористио све замјене.

Бројчано надмоћнији домаћини су у 86. минути дошли до побједе, када је Исановић погодио сам доњи десни угао гола Максимовића, а да је остало неријешено било би најправедније јер су обје екипе пропустиле по неколико изгледних шанси.

На крају је утакмица завршена резултатом 2:1 у корист Звијезде.

Дрина следећу утакмицу игра у сриједу у Љубовији против екипе Колубаре из Лазаревца, која се налази на припремама у овом граду.

Још увијек се тражи противник за "генералку" пред прво коло и утакмицу са Вележом у Мостару.

Звијезда Градачац - Дрина Зворник 2:1 (0:0)

Стријелци: 0:1 - Костић у 47. минуту; 1:1 - Гаџо у 70. минуту; 2:1 - Исановић у 86. минуту; Стадион: Бања Илиџа; Гледалаца: 300; Главни судија: Мустафа Османовић (Градачац).

ЗВИЈЕЗДА: Бркић, Е. Чолић, Човић, Пуљић, Зухрић, Адам, Ордагић, Демић, Диата, Гаџо, Стојанов. Још су играли: Курбашић, Зулић, Бијелић, Исановић, Јовановић, Фачић, Алибашић, А. Чолић, Исламагић, Каравдић. Тренер: Зоран Кунтић.

ДРИНА: Ерић, Ђерић, Радовић, Ивановић, Узелац, Кикић, Лазаревић, Васић, Илић, Чоловић, Ђурић. Још су играли: Максимовић, Д. Милошевић, М.Милошевић, Рустемовић, Мемовић, Костић, Ли. Тренер: Драган Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар