среда, 9. јул 2014.

Дрина остварила и другу побједу - пао и Радник!

Фудбалери Дрине забиљежили су и другу побједу у склопу припрема пред почетак првенства.

Зворнички премијерлигаш био је бољи у Бијељини од екипе Радника са 1:0.

Утакмица је одлучена у самом финишу првог полувремена, односно у 45. минуту када је Радован Васић убацио лопту у шеснаестерац за Слободана Ђурића, овај покушава главом да је пошаље у гол домаћина, ипак, у покушају да избоксује лопту голман Радника удара у лице Ђурића након чега судија показује на бијелу тачку.

Сигуран извођач, као и против Доњег Срема, био је Един Рустемовић.

Што се тиче саме утакмице, на Градском стадиону у Бијељини наступио је најјачи тим Дрине који је показао солидну представу. Зворничани су зналачки више држали лопту у свом посједу док је домаћин најопаснији био из прекида.

Сутра наш тим путује на главни дио припрема а као и увијек база ће бити Крупањ.

Тим ће се у Крупњу задржати десет дана а тамо ће бити познати и сви противници у склопу припрема.

Ново појачање - Филип Костић

У екипи Дрине данас је наступио и Филип Костић, донедавни члан екипе Младости из Велике Обарске.

Филип је рођен 8. октобра 1993. године у Лозници, игра на позицији центарфора а за Младост је у прошлој сезони постигао четири гола и наступио на свим утакмица од којих је на једанаест одиграо свих деведесет минута.

Своју каријеру је започео у Радничком "Стобекс" из Клупаца, затим прелази у Лозницу, потом се домогао иностранства и Мађарске гдје наступа за екипу Хонведа па сe онда поново враћа у Србију гдје наступа за Раднички "Стобекс" и Јавор, одакле прелази у Младост.

Радник Бијељина - Дрина Зворник 0:1 (0:1)

Стријелац: 0:1 - Рустемовић у 45. минуту (једанаестерац); Стадион: Градски у Бијељини; Гледалаца: 100; Главни судија: Предраг Станкић (Бијељина).

РАДНИК: Бодирога, Којић, Крсмановић, Галешћ. Машић, Хасановић, Барсак, Ћорсовић, Кунић, Остојић, Лазић. Још су играли: Ђорђић, Хаџић, Антић, Павић, Ђурђић, Вујић, С. Бајић, Б. Бајић. Тренер: Срђан Бајић.

ДРИНА: Максимовић, Ђерић, Узелац, Ивановић, Радовић, Лазаревић, Рустемовић, Васић, Илић, Ђурић, Костић. Још су играли: Ђурић, Ћулум, Јокић, Чоловић, Милошевић, Лазић, Хасановић, Стевановић. Тренер: Драган Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар