понедељак, 18. август 2014.

Мићић: Добро смо отворили утакмицу (видео)

Суботњом побједом против Младости у Бијељини, екипа Дрине уписала је прве првенствене бодове у "БХ Телеком" Премијер лиги БиХ.

По игри и резултату види се да је чета Драгана Мићића одлично анализирала грешке из претходна два дуела те их у овој утакмици смањила на минимум. Да има још доста да се ради опомиње и црвени картон Дамира Мемовића у 69. минуту.

"Мислим да смо у првом полувремену добро отворили утакмицу са два лијепа гола. Покушавали смо да играмо, спроводили пас игру и стварали прилике. У другом полувремену смо остали са играчем мање и истина, резултат нас је повукао да смо се углавном бранили и покушавали из неких контри и полуконтри да запријетимо противнику", рекао је тренер Дрине Драган Мићић.

Побједа Дрине и два прелијепа гола главна су тема послије одиграног 3. кола Премијер лиге БиХ а у редовном издању емисије "Преглед кола "БХ Телеком" Премијер лиге БиХ", која се приказује на БХТ 1, капитен и голман Дрине Горан Максимовић је проглашен за играча кола док су голови Рустемовића и Филиповића сврстани међу три најбоља поготка 3. кола.

Дрина следећег викенда на свом терену дочекује другог бијељинског премијерлигаша екипу Радника.



1 коментар: