понедељак, 25. август 2014.

Мићић: Играчи показали како се бори за боје клуба (видео)

Фудбалери Дрине забиљежили су и другу побједу у "БХ Телеком" Премијер лиги БиХ а овај пут, на свом стадиону, били су бољи од фудбалера Радника из Бијељини резултатом 1:0.

Једини гол постигао је Един Рустемовић у 31. минуту утакмице а тренер Драган Мићић послије утакмице био је презадовољњан побједом.

"Ја бих прво честитао мојим играчима на доброј борби, показали су да имају карактер, да се боре за боје ФК Дрина. За нас је утакмица била веома тешка, знали смо да испред себе имамо противника који се добро брани и поставља, тако да није било уопште лако доћи до њиховог гола", рекао је Мићић.

Он је рекао да је екипа дала гол на вријеме те је до самог краја зналачки држала конце у својим рукама и на крају заслужено побједила.

"Ми смо презадовољни са освојених шест бодова у четири кола, јер имали смо тежак распоред, а против оваквих екипа узети шест бодова заиста је велики успјех", истакао је Мићић.

Ове сриједе на распореду је 5. коло Премијер лиге а дуел Сарајева и Дрине одложен је због обавеза екипе Сарајева у Лиги Европе против Борусије Менхенгладбах, тако да ће Дрина свој следећи меч одиграти у суботу на свом стадиону против Жељезничара из Сарајева.

"Ова побједа је увертира за један клуб какав је Жељезничар и зато користим ову прилику да позовем навијаче да дођу у што већем броју на стадион како би помогли да побједимо један велики клуб као што је Жељезничар", закључио је Мићић.

Његов колега, тренер Радника Срђан Бајић, честито је Дрини на заслуженој побједи те додао да је Дрина била боља за један постигнут гол.

"Утакмица је била борбена и динамична а у тој борбености и динамичности било је доста и грешака и чини ми се да су фудбалери Дрине били бољи само за тај један гол", рекао је Бајић.



Нема коментара:

Постави коментар