субота, 25. октобар 2014.

Дрина забиљежила нови реми на свом терену (фото/видео)

Фудбалери Дрине поново су разочарали домаћу публику након трећег узастопног ремија на свом терену.


Ако је за утјеху, домаћи су приказали можда и најбољу игру ове сезоне али нажалост Зворничани ни данас нису имали 'кључ' за противничку мрежу.

Као и у утакмици са Олимпиком, ни данас због повреде нису наступили Дејан Узелац и Славко Ћулибрк а велико је питање да ли ће они уопште моћи играти до краја полусезоне.

Облачно и јако хладно вријеме утицали су на посјету па се на трибинама Градског стадиона на почетку утакмице налазило око педесетак гледалаца. Треба напоменути да су на почетку утакмице пристигли и највјернији навијачи Звијезде, њих око двадесетак.

У првих десет минута утакмице, водила се равноправна борба а прву озбиљнију шансу пропуштају гости у 14. минуту када је Јаковљевић центрирао за Стојанова а овај лоше удара главом те лопта одлази поред гола.

Двије минуте касније Филиповић је на другој страни пропустио прилику за Дрину када је шутирао главом поред гола. Исти играч је у 22. минуту упутио са неких двадесетак метара заиста прекрасан шут али Бркић спашава Звијезду.

Како је вријеме одмицало гости су били бољи ривал те стварају озбиљне проблеме одбрани Дрине.

У 28. минуту притисак гостију се исплаћује. Након асистенције Стојанова, Диата избија сам пред голмана Максимовића који рутинску шаље лопту преко чувара мреже Дрине те доводи своју екипу у водство.

Након постигнутог гола Звијезда је кренула још силовитије па је у 30. минуту пропустила прекрасну прилику за гол. Диата је убацио лопту за Стојанова који се на лијевој страни налазио сам пред празним голом, и кад су сви лопту видјели у голу Дрине он је шаље преко гола.

Послије тога Дрина је преузела иницјативу а плод такве игре дошао је у 34. минуту када је Рустемовић упутио шут на гол Бркића, који лопту одбија до Мемовића а овај рутински доноси изједначење Дрини.

Пред одлазак на одмор Дрина је просутила још једну шансу. Радовић је убацио лопту а она долази до Илића који шутира али се лопта од одбрамбених фудбалера Звијезде одбија у корнер.

У другом полувремену Дрина појачава са нападима, преузима теренску иницјативу и ствара бројне шансе.

У 50. минуту прво је Филиповић погодио пречку из лијевог угла а девет минута касније Филиповић шаље лопту из корнера а Мемовић главом погађа пречку.

У 64. минуту Лазаревић је директно шутирао из слободног удараца али успјешан голман Бркић.

Како је вријеме одмицало низале су се бројне шансе за гол Дрине. Редом су се у пропуштању прилика мијењали скоро сви играчи али лопта једноставно није хтјела у гол. На крају је остало Дрина - Звијезда 1:1.

Дрина следећи меч игра у Широком Бријегу наредног викенда.

ФК ДРИНА Зворник - НК ЗВИЈЕЗДА Градачац 1:1 (1:1) 

Стријелци: 0:1 - Диата у 28. минуту, 1:1 - Мемовић у 34. минуту; Стадион: Градски у Зворнику; Гледалаца: 250; Главни судија: Адмир Шеховић (Сарајево); Жути картони: Радовић, Ђерић (Дрина), Јаковљевић, Човић (Звијезда).

ДРИНА: Максимовић, Филиповић, Радовић, Рустемовић, Ивановић, Кикић, Костић (Од 74. минута Васић), Лазаревић, Мемовић, Илић (Од 67. минута Чоловић), Ђерић. Тренер: Драган Мићић.

ЗВИЈЕЗДА: Бркић, Каравдић, Пуљић, Исламагић, Гаџо, Ордагић (Од 69. минута Јовановић), Јаковљевић, Фачић, Стојанов (Од 90. минута Спасојевић), Диата (Од 55. минута Исановић), Човић. Тренер: Петар Шегрт.





Нема коментара:

Постави коментар