уторак, 31. март 2015.

Бајић: Крупа противник за респект (фото)

Два дана након званичне промоције, новог шефа стручног штаба Дрине Срђана Бајића већ сутра очекује прва званична утакмица.


Свој деби на клупи Зворничана, Бајић ће имати у оквиру прве утакмице полуфинала Купа Републике Српске, гдје се састају Дрина и Крупа.

Противника изузетно респектује али, како каже, циљ Дрине у овој утакмици је јасан а то је пласман у финале.

"Очекује нас тешка утакмица. Крупа ће сутра доћи изузетно мотивисана. Видим да добро стоје у Првој лиги РС и тренутно су на четвртој позицији на табели. У задњој утакмици побједили су водећи тим на табели Прве лиге Рудар из Приједора што значи да имамо доста разлога да респектујемо и да поштујемо противника. Исто тако мислим да ми сигурно имамо један разлог више да тај мотив буде на нашој страни. Момци су свјесни тога и вјерујем да ће ући максимално дисциплиновано и одговорно, играју се двије утакмице и очекујем повољан резултат на крају", рекао је Бајић након данашњег тренинга на стадиону у Тршићу.


Везиста Радован Васић очекује тешку утакмицу против Крупе, поготово што је за фудбалере Дрине овај прволигаш тотална непознаница.

"Долази нам једна врло квалитетна екипа која је нама поприлична непознаница. У самом врху су табеле у Првој лиги РС што говори да посједују одређен квалитет. Оно што хоћу да истакнем јесте да смо се брзо прилагодили на рад новог тренера, сви дајемо максимум на тренинзима и спремни смо за сутрашњу утакмицу", истиче Васић.


Он се осврнуо и на наставак првенства у Премијер лиги БиХ гдје Дрина гостује конкуренту у борби за опстанак Раднику из Бијељине.

"Радник је наш конкурент у борби за опстанак и идемо у Угљевик да се надигравамо са њима. Вјерујем да залагањем и трудом можемо доћи до позитивног резултата што ће нам итекако значити у даљој борби", рекао је Васић.


Право наступа због црвеног картона, добијеног у мечу са Младости, неће имати штопер Славко Ћулибрк као ни Слободан Ђурић због повреде.

Утакмица се игра сутра (сриједа) од 15 часова а улаз на Градски стадион биће слободан.

Из ФК Дрина позвали су све навијаче и љубитеље фудбала у Зворнику да дођу на утакмицу како би помогли екипи да забиљежи што бољи резултат пред реванш сусрет, 29. априла у Крупи на Врбасу.


Главни судија на утакмици биће Владимир Бјелица из Источног Сарајева док ће му помоћници бити Далибор Драшковић, такође из Источног Сарајева и Васо Мишић, из Милића. Зоран Сокнић из Источног Сарајева биће четврти судија.

Делегат сусрета је Драган Симић а контролор суђења Мирослав Мирић, обојица из Шамца.

Нема коментара:

Постави коментар