петак, 3. април 2015.

Бајић: Очекујем истински дерби и праву мушку утакмицу

Након двонедјељне паузе и бројних турбуленција, фудбалери Дрине настављају битку за опстанак у Премијер лиги БиХ.

Пораз од Младости у 18. колу био је довољан Управном одбору клуба да смијени тренера Драгана Мићића а на његово мјесто је постављен Срђан Бајић. Његов деби на клупи Дрине, у полуфиналу Купа РС, прошао је неславно јер је Дрина поражена 2:1.

Пред Бајићем је нови изазов а то је гостовање код његовог некадашњег клуба Радника из Бијељине.

"Познајем екипу Радника добро, провео сам двије године у Бијељини. Знам доста играча, поготово оне које сам тренирао а познајем и квалитете играча који су стигли у зимском прелазном року, тако да нема неких непознаница. Надам се да ће то бити један прави, истински дерби и једна права првенствена мушка утакмица", рекао је Бајић.

Осврнувши се на пораз од Крупе у сриједу, Бајић је истакао да није незадовољан јер су фудбалери дали максимум.

"Нисмо славно завршили ту утакмицу али нисам незадовољан из простог разлога што су момци дали максимум у једној доброј утакмици. Створили смо доста шанси, нисмо их искористили, направили смо неколико грешака и из њих смо примили голове. Надам се да ћемо из тога извући неке позитивне ствари. Никад није лако кад се губе утакмице али једноставно немамо времена да размишљамо о томе. Ноћ је била сасвим довољна да се преспава и да ту утакмицу ставимо ад акта и да се окренемо утакмици против Радника", истиче Бајић.

Дрина ће у "дербију зачеља" бити ослабљена неиграњем два фудбалера из задње линије због проблема са картонима. Штопер Славко Ћулибрк је добио црвени картон у дуелу са екипом Младости док је у истој утакмици лијеви бек Дејан Благојевић "зарадио" трећи жути картон.

Утакмицу, која ће бити одиграна у Угљевику због реновирања стадиона у Бијељини, судиће Хусеин Терзић из Травника док ће му помоћници бити Џенан Милић и Енес Ђозић, обојица из Сарајева. Четврти судија је Предраг Станкић из Бијељине.

Делегат сусрета је Харис Гвозден из Сарајева док је контролор суђења Александар Рисић из Модриче.

Нема коментара:

Постави коментар